GEÇKALMIŞ 20 RASTGELEŞEY


1.Yaklaşık yarım saattir bilgisayarın başında oturuyorum ve daha hiçbir şey yazamadım.
2.Her hafta sonu olduğu gibi ev temizliği yaptım. Yaparken de kendime kızıp durdum “eşyalar mı bizim için var yoksa biz mi onları temizlemek için varız bilemiyorum”

3.Çocuklar için bayram kartı tasarlamalıyım. Artık bayramlaşmayı biliyorlar:)
4.Ütü işini geciktirmesem iyi olacak daha bayram için bir şeyler hazırlayacağım.
5.Baklavasız olmaz. Şöyle bol cevizlisinden bir baklava açsam iyi olur hem bahada çok sever baklavayı:)
6.Annemin iki göğsünde de kitle bulunmuş doktorlar önemli değil demişler ama ben endişeliyim.
7.Bunlar hastalanmadan önceydi:)
8.Artık daha iyiyim bilgisayarda en azından blogları gezebiliyorum yorum bırakamasam da sizleri ziyaret etmek güzel.
9.Çok cici badem şekerler gördüm eşime yayınlattım. Ben daha uzun uzun oturamıyorum. Aslında iyileştim ama hep uzanma ihtiyacı duyuyorum. Bu durum da eşimin beni nazlandırmasının etkisi var mı acaba :)?
10.Bayramdan önce arkadaşım Esra’nın çeyizinin içine düştük harika şeyler var fotoğraflarını çekmem gereken ama çooook hassaslar yıkayamıyorum ütüleyemiyorum. Artık olduğu kadarı ile yayınlayacağım şimdiden kusura bakmayın.
11.Kahvaltı yapsam mı acaba? 50 kilodan birkaç günde 47 kiloya düştüm. Zaten bu günlerde herkes beni beslemeyi görev edindi sen zayıfladın ye biraz diyorlar. Canım bir şey yemek istemiyor ki.
12.Klasik bir başak burcuyum biraz (!) titiz. Bu yönüm biraz kullanıldı yurt arkadaşlarım ve ev arkadaşlarım nasıl olsa ben temizliyorum ve topluyorum diye hiçbir şey yapmıyorlardı. Bende kullanılmamak için kendimi rahatlatmaya ve her işin sorumluluğunu üzerime almamaya çalıştım.
13.Sanırım bu işte başarılı oldum evim darmadağınık ama benim yerimden kalkmaya hiiiç niyetim yok! acaba hastalık yüzündenmi böyle düşünüyorum?
14.Uzun zamandan beri televizyon izlemiyorum. Bu iyi bir durumu bilemiyorum.
15.Eskiden uyuma ihtiyacı duymazdım ama yaşlanıyormuyum yoksa çalışma koşullarım yüzünden midir bilmiyorum uykuyu özlüyorum ve ihtiyaç duyuyorum.
16.Ben çokça üşüyen biriyim eşim ise yanan bir insan (yeni öğrendik troid yüzündenmiş) bizi aynı evin içinde düşünebiliyor musunuz? Ben çöl insanı eşim kutup insanı:)
17.Çocukluğumdaki yeni yıl gecelerini çok özlüyorum Elazığ da büyüdüm ekimde kar yağmaya başlardı biz bütün akrabalarımızla aynı sokakta otururduk. Rahmetli zeki MÜREN’in yeni yıl mesajını dinledikten sonra yalınayak kendimizi karların içine atardık bütün çocuklar hem yeni yılı kutlar hem de karda oynardık.
18.Aklınıza kar soğuk değimliydi sorusu gelecektir hayır değildi hep çok yumuşak bir soğukluğu vardı daha çok sabaha karşı ayaz olur her yer donardı.
19.Şimdilerde ise kış mevsiminde evimin salon penceresi alçakta olduğu için tam önüne minderleri koyup elimde genellikle bir fincan kahvem o minderlere oturur yağmuru izliyorum. Bunu yaparken yanımda kitaplarım oluyor ama onlara bakmak içimden gelmiyor nedense ben daha çok o anları sahip olduğum huzura şükredip Allaha her kese huzur vermesi için dua etmeyi seçiyorum. Kitabı her zaman okurum ama huzuru her zaman hissetmek mümkün olmuyor ve şükretme fırsatını kaçırmak istemiyorum.
20.İnsanlar genelde kendilerine en yakın olanları ihmal ediyor. O yanımda yada beni anlar deyip başka şahıslara ve onların duygularına öncelik veriyoruz. Oysa bizi sevenlere her hatamızda ve her anımızda bizimle olan kişilere daha çok değer vermemiz gerekiyor. Hep yanımda olan ailem, dostlarım, dünyada edinebileceğim en büyük ve değerli dostum olan eşime hatalarımı örttüğü doğrularımı görüp yücelttiği ve beni olduğum gibi kabul edip sevdiği için teşekkür ediyorum. SİZLERİ SEVİYORUM
Allah'a bana verdiği sağlık, mutluluk, huzur için şükrediyorum. Ve HERKESE SAĞLIK MUTLULUK VE HUZUR DOLU GÜNLER DİLİYORUM!!!

Sevgili nurdan ve nazlı beni sobelemişlerdi ama ben biraz gecikmeli girdim bu işin içine beni affedin dilerim beklediğinize değecek şeyler dilim döndüğünce yazabilmişimdir. çok iyi yazdığım söylenemez sadece kendimi anlatacak kadar. Doğal olarak ben kimseyi sobelemiyorum. Beni ziyaretleri ve mesajları ile mutlu kılan tüm dostlarıma sevgilerimi yolluyorum. BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER!



  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

13 yorum:

  1. Tuhfe dedi ki...

    Okumak çok keyifli idi. 20 numaraya sonuna kadar katılıyorum. Tekrar geçmiş olsun.
    Sevgiler.

  2. Elifce dedi ki...

    Merhaba yazdıkların çok güzel bu arada annen umarım iyi olur ve geçmiş olsun diyorum...Bu arada fuara gitmiştim bakmak istersen beklerim kendine iyi bak...

  3. Serpilce dedi ki...

    Sevgili Fethiye hanım sitemi ziyaret ettiğiniz ve güzel yorumlarınız için tşekkürler.Sizler güzel yorumlar yazdıkca ben dahada çok heyacanlanıyorum.size tekrar geçmiş olsun,ve annenize de açil şifalar diliyorum.
    Sevgiyle kalın.

  4. Adsız dedi ki...

    Canım ya çok geçmiş olsun.
    Yazını okudum. Ben de 20. maddeye katılıyorum.
    Annene çook geçmiş olsun. İnşallah önemli değildir.

    Sevgiler,

  5. sebboy dedi ki...

    Annenize de size de büyük geçmiş olsun...Sevgiyle...

  6. NuR dedi ki...

    Sevgili Fethiy,
    Duygulanarak okudum. Çok hoş ve samimi...Hastalıklar dilerim en kısa zamanda şifa bulur. Sevdiklerinle, sağlık ve mutluluk dilerim.
    Sevgiyle kal.

  7. akçahan dedi ki...

    Severek okudum çok güzel noktalara değinmişin. Ayrıca iyileşmeye başlayıp, bloguna yazmana da çok sevindim. Annene de geçmiş olsun.Sevgilerimle.

  8. one ben bir sey dedi ki...

    Çok akıcı çok güzel yazmışsın sevgili fethiye .Bu arada çok geçmiş olsun.Annenize de ayrıca geçmiş olsun dileklerimi iletiniz lütfen.Sevgiler.

  9. acemice dedi ki...

    sevgili dostlar ziyaretinize ve desteklerinize çoook teşekkür. galiba bu dinlenmeye ihtiyacım varmış, iyi geldi doğrusu:))
    sevgiler....

  10. Adsız dedi ki...

    SEVGİLI FETHIYE BENIMDE GECMIS OLSUNUM GEC KALDI BAGISLA.TEKRAR GECMIS OLSUN SUANDA UMARIM IYISINDIR.SEVGILER

  11. Adsız dedi ki...

    sevgılı fethıye annenin durumuda ıyıdır ınsaallah gecmıs olsun.Allah acıl sıfalar versın..sevgıler

  12. acemice dedi ki...

    sevgili münevver ablacığım sağolun. ben daha iyiyim allaha şükür. annem için doktorlar üç ay sonra tekrar test yapacaklarmış sonuçlarını bekliyeceğiz inşallah temiz çıkarda ailece rahat bir nefes alırız. dua ediyorum allah sağlıklı nefesler nasip etsin herkese ve bize.
    sevgiler...

  13. Adsız dedi ki...

    sevindim sevgili Fethiye insaallah anneninde sonuclari iyi cikar dualaarimiz sizinle.