DEPRESYON MU NE?



Merhaba dostlar. yeni yılda ve bayramda beni ziyaret eden, mesaj bırakan, bırakmayan sadece yeni birşeyler varmı diye uğrayan herkese ama herkese teşekkürler. Birsüreden beri bilgisayarımdaki ve net bağlantımızdaki problemler yüzünden kendi bloğumdan dahi uzak kaldım. Sadece yeni yıl ve bayram mesajlarımı arkadaşlarımın bilgisayarından yükledim. Görmediğim ama ziyaret edip onların resimleri samimi yazıları ile neşe ve mutluluk bulduğum dostlarımıda çok özledim sizleri ziyaret edemedim ama inanın neler yaptınız çooook merak ediyorum. Birazdan sizleri ziyarete başlayacağım sanırım bu gezinti geceyarılarına dek sürer:)))

Bu arada bu başlık ne diyeceksiniz? Siz hiç haytınızdaki herşey yolunda giderken sebepsizce, olduğunuz yerde durduğunuzu ve yaşamın etrafınızda deli gibi size dokunmadan aktığını, dün neşeyle yaptığınız herşeyin bugün size ağır geldiğini, kendinizde dahi her şeyden sıkıldığınızı hissettiniz mi? İşte ben son iki üç haftadan beri böyle hissediyorum galiba mevsimsel depresyon dedikleri bu, ya da son dönemdeki iş temposundan sonra tatil bana yaramadı:) Hani araba son sürrat giderken biranda durduğunda taklalar atar ya! bende bir anda tatile girince o araba gibi oldum:))) .

Neyse ben gene nezaman ve nereden aldığımı hatırlamadığım iki şal modeli ni sizlerle paylaşmak istiyorum benim çok hoşuma gitti hele üsttekine bayıldım hem rengi hemde modeli tam benlik...
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Yahoo! Buzz
  • Technorati
  • Facebook
  • TwitThis
  • MySpace
  • LinkedIn
  • Live
  • Google
  • Reddit
  • Sphinn
  • Propeller
  • Slashdot
  • Netvibes

8 yorum:

  1. NuR dedi ki...

    Sevgili Fethiye,
    Geçmiş olsun, hemen hemen herkesin, dönem dönem yaşıdığı, çoğu zaman adlandıramadığı şeyler yaşıyorsun, sanırım. Valla yoğun tempo, büyük şehrin ve yaşamın sorunları hepimizin böyle dönemler yaşamasına sebep oluyor. Birde çok üstünde durmadığımız halde içten içe bizi etkileyen öyle çok sorunla karşılaşıyoruz ki...
    Geçecektir, değişik bir şeylerle ilgilen, kafanı dağıt:)))
    Sevgiyle kal.

  2. Adsız dedi ki...

    Hoşgeldin Fethiye.
    Aslında bu yaşadığın durum zaman zaman birçok kişinin başına gelen birşey. O yüzden fazla üzerinde durma. Sennur da çok güzel yazmış. Yazdıklarına katılıyorum.
    Sevgiler,

  3. Tuhfe dedi ki...

    Geçmiş olsun. İnsanoğlu bu bazen hüzün bazen sevinç bazen de bilinmeyen duygular yaşar adını koyamadığı...hepimizin başından geçer. Hele gurbette iseniz ekstra duygu yüklüsünüzdür.

    Hayat çok kısa tadını çıkarmaya bak...

  4. akçahan dedi ki...

    Sevgili Fethiye, öncelikle hoşgeldin bloğuna ve aramıza. Bazen oluyor Fethiye, Senin de ifade ettiğin gibi fazla koşturmaktan kendini dinleyemeyen insan, boşluk oluşunca herşey zihnine üşüşüyor, birikim oluyor belki de. Bu çağda çoluk çocuk hep depresyonda olduk artık. İnanıyorum çoook çabuk atarsın üzerinden. Sevgilerimle.

  5. ruchan dedi ki...

    Umarım sıkıntılarını üzerinden hemen atarsın. Ama bişeylerle uğraşmayı sakın ihmal etme... Havalardan öylesindir mutlaka. Umarım eski neşene en kısa zamanda tekrar kavuşursun.
    Sevgilerimle:)

  6. BurcuAşçı dedi ki...

    sevgili fethiye,
    seni çok iyi anlıyorum çünkü ara ara ben de bu tarz duygular içine giriyorum.Bazen yataktan ya da evden çıkasım olmuyor,yapacağım her şey birer külfetmiş gibi geliyor.Fakat sonra-nasıl oluyor bilmiyorum- kendiliğinden düzeliveriyor her şey:) Galiba mevsimlerle,havalarla da ilgili olabilir.Bir de doktorlar her şeyi içine atıp briktirmenin iyi olmadığını,bunun sonucunun ise kısa dönemli depresyonlar olduğunu söylüyor.Unutmadan da söyleyeyim,blogunu çok beğeniyorum ve link bölümümde yer alıyor.Sevgilerle...

  7. nagice dedi ki...

    gerçekten motiflere bende bayıldım.çok hoş.arşivede aldım.bakarsın bi şeyler yaparım..

  8. Adsız dedi ki...

    çok hoş yazılar var sayfanda,inan ki sıcaklık veriyorlar..bu arada güzel örgü modelleri de varmış sahiden,ben de bu erkek halimle acizane örgüler yapıyorum aslına bakarsan,elimden de herşey gelmek zorunda sanki ama bu tür el emeği göz nuru şeyleri severim ve kıymet vermeye çalışırım onlara..fırsat olursa bend e ördüğüm kazakları göstermek isterim..ayrıca hiç de acemice değil bloğun......